Warenburg Media Webdesign, grafisch ontwerp, wordpress onderhoud en logo ontwerp regio weert, roermond, eindhoven


Over Warenburg media, webdesigner in Weert en Nederweert

Marcel, Mens & Media

“Een mooie, goed werkende, gebruiksvriendelijke en succesvolle website, daar doe ik het voor!”

Marcel van de Warenburg

Vormgeving is altijd mijn passie geweest, vanaf het tekenen en handvaardigheid op de kleuterschool tot en met mijn studie als drie-dimensionaal vormgever aan de kunstacademie in Maastricht. Het winnen van een MacBook Pro tijdens mijn werk als set-designer in Lancaster Pennsylvania (USA) leidde tot de ontdekking van de ongekende mogelijkheden van digitale ontwerpprogramma’s! Sindsdien heb ik mij door vele cursussen en zelfstudie programma’s als Photoshop, Illustrator en Dreamweaver eigen gemaakt.

Techniek en vormgeving in harmonie

Niet alleen vormgeving maar ook techniek is een liefde van mij. Graag weten hoe dingen werken. Het mooie aan een website is dat die er aan de voorkant fantastisch uit kan zien en perfect werkt, maar het uiteindelijk toch alleen maar code is. Wanneer ik de backend ‘magic’ kan doen en zie dat het op de frontend het gewenste resultaat heeft, ben ik gelukkig :)! 

Werkwijze

Elk project is voor mij uniek en vereist een frisse benadering. Ik probeer mij altijd in te leven in jouw wensen en heb de doelen voor ogen die je met jouw onderneming wil bereiken. Na een oriënterend gesprek ga ik aan de slag waarbij de communicatielijnen (altijd kort!) open blijven. Ik ben tevreden als jij dat bent! En elk afgerond project blijft toch ook een beetje mijn kindje!

Kennismaken?
Geef ff een belletje!