Warenburg Media Webdesign, grafisch ontwerp, wordpress onderhoud en logo ontwerp regio weert, roermond, eindhoven


Reviews en referenties Warenburg Media webdesigner

Referenties

Nu hoor je het ook eens van een ander!
"Warenburg Media heeft voor ons bedrijf de site verzorgt. We zijn erg tevreden met het eindresultaat. Prettig in omgang en verlenen persoonlijke service !"

Daniëlle Korten-Mackus
Mackus Verzekeringen & Hypotheken

"Warenburg Media heeft de inhoud en uitstraling van mijn bedrijf perfect bij elkaar gebracht. Dit heeft Warenburg Media perfect vormgegeven in de website waar ik trots op ben! Zeer prettige en professionele samenwerking. Het werkproces verliep soepel, aangenaam en zeer effectief. Aanrader!"

Suzanne Boets
Cassehof Bed & Breakfast

"Ik werk al bijna 8 jaar met Marcel, en dat zegt op zich al heel wat natuurlijk. Webshops, logo's, flyers, & meer heeft hij voor ons ontworpen en gebouwd. Marcel is betrouwbaar en competent. Hij luistert goed en maakt zich snel nieuwe methoden en technieken eigen. Ook heel belangrijk: hij factureert realistische tarieven!"

Marc Aeissing
Marie-José Cosmetics

"Ik kan Marcel aanbevelen omdat hij een kei is in luisteren. Toen ik 6 jaar geleden startte had ik voor ogen hoe mijn website eruit zou zien. Ik merkte bij andere webdesigners dat ze niet altijd goed luisterden waardoor het resultaat anders was. Met Marcel had ik na een half uur direct een klik en merkte dat hij zich heel goed kon verplaatsen in mijn werkwereld."

Marjo van Ginderen
Flowtime

"Sinds 2014 vraag ik Marcel van Warenburg Media voor het ontwerp van logo, huisstijl, website, marketing uitingen, auto belettering, etc. Marcel voelt direct aan welke kant je op wil en welk gevoel je wil overbrengen. Hij visualiseert precies datgene wat jij voor ogen hebt. Geen lange wachttijden en een prima prijs-kwaliteit verhouding.

Marloes Swinckels
Loes Live & Learn

"Als u ergens een website zou moeten laten bouwen, doe het dan bij Warenburg Media. Kwaliteit, goede service, en een prettig contact!"

Jurgen Maas
Uitgeverij Jurgen Maas

"Marcel voelt heel goed aan wat je met je website wilt uitstralen en wat bij je eigen persoonlijkheid past. Hij neemt ruim de tijd om hier volledig bij te kunnen aansluiten. Ik ben heel erg blij met het resultaat: website, flyer en visitekaartjes van mijn coachingspraktijk Viva! Bedankt Marcel!"

Dyonne Heijnen
Viva Coaching

"Marcel heeft afgelopen najaar onze website ontwikkeld. Het resultaat vinden we zelf prachtig, www.akroelhermans.nl. Er zat best wat spoed achter deze opdracht en we hadden mindere ervaring met onze vorige leverancier. Binnen een dikke maand waren we live en we zijn zeer tevreden."

Roel Hermans
AKRH administratiekantoor

" Toegankelijk en duidelijk. Onder andere deze eigenschappen kenmerken Marcel. Hij weet al snel wat de klant in zijn hoofd heeft en is creatief genoeg om snel tot een fraai ontwerp te komen. In begrijpelijke taal legt hij de zaken uit. Kortom, een prima vent om mee samen te werken. "

Thijs van Lierop
Van Lierop Bewind

"Vanaf dag één is Warenburg Media betrokken bij onze onderneming. Dat is inmiddels ruim vijf jaar. De woorden waarmee ik de samenwerking met Warenburg Media zou willen omschrijven zijn, klantvriendelijk, meedenkend, professioneel, adequaat en creatief."

Marie-José
Marie-José Cosmetics

Goede ervaring met Warenburg Media?
Laat het mij weten!