Warenburg Media Webdesign, grafisch ontwerp, wordpress onderhoud en logo ontwerp regio weert, roermond, eindhoven


Webdesign en webdevelopment, webwinkels en webshops Weert en omstreken

Websites

Zelf een eenvoudige website online zetten wordt tegenwoordig steeds gemakkelijker gemaakt. Desondanks is het voor velen toch een hele stap om die uitdaging aan te gaan. Daarbij komt dat de kant en klare pakketten die worden aangeboden toch altijd zeer beperkt zijn in de mogelijkheden. Laat je door Warenburg de website bouwen, dan is in principe alles mogelijk.

Of het nu om een eenvoudige bedrijfswebsite gaat of een uitgebreide webwinkel, er is een aantal dingen dat meespeelt bij het opzetten van een goede ‘online presence’! Zie hieronder voor een overzicht van de diensten die ik bied.

Webdevelopment

Een mooi ontwerp is een goede basis maar dan moet het natuurlijk nog omgezet worden in een goed werkende website. Warenburg verzorgt de complete website-bouw van idee, ontwerp en planning naar uitvoering, publicatie en nazorg.

WordPress, Magento etc.

Laat je website bouwen met een CMS zodat je deze zelf kan gaan beheren! Onder andere werk ik met WordPress, Joomla, en Magento, en voorzie tevens in toegespitste handleidingen om het jou makkelijk te maken.

Hosting

“Welk pakket is geschikt voor mij?” Omdat er nogal wat verkrijgbaar is, en men al snel door de bomen het bos niet meer ziet, kan Warenburg daarbij helpen. Ik verzorg de hosting voor je maar help je ook graag als je deze in eigen beheer wil houden.

Website beheer

Wanneer de website is opgeleverd heeft deze, zeker wanneer met een CMS gebouwd is, de nodige zorg nodig om up to date te blijven met het steeds veranderende internet. Veiligheid is daarbij niet onbelangrijk! Warenburg verzorgt alle backups en upgrades.

E-commerce

Online kopen en verkopen heeft de toekomst. Goede en winstgevende webwinkels voldoen aan een aantal criteria. In ieder geval moet de klant een positieve winkelervaring hebben. Warenburg legt zich toe op het bouwen van webwinkels met commercieel potentieel.

Social media

Vaak is een website alleen niet genoeg. Het is ook belangrijk je gezicht te laten zien op bijvoorbeeld een Facebook pagina. Ook Google bedrijven is een mooi medium om je te presenteren. Zorg voor goede Google reviews en je ranking zal stijgen!

SEO

De websites die ik bouw voldoen in de basis aan de juiste voorwaarden om in zoekmachines naar voren te komen. SEO is echter een zeer uitgebreide wetenschap en het is altijd mogelijk om je website verder te optimaliseren om het maximale eruit te halen.

Nieuwsbrieven

Hoewel we tegenwoordig overstelpt worden met commerciële e-mails die de nodige irritatie kunnen opleveren, is het bewezen dat het toch relevant is om je doelgroep per mail te bereiken en te informeren. Warenburg verzorgt een effectief systeem voor je e-mail campagnes.

Copywriting

Tegenwoordig wordt niet meer echt gelezen op internet; men ‘scant’ pagina’s! Des te belangrijker is het om je boodschap met zorg te formuleren en strategisch te presenteren zodat de bezoeker meteen doorheeft wat jij hem kan bieden.

Fotografie

Je wilt natuurlijk laten zie wie je bent en wat je doet. Welke manier is beter dan dat te doen met je eigen foto’s op je website! Persoonlijke foto’s of bedrijfsfoto’s worden verzorgd in samenwerking met Linda Beelen Fotografie.

Video

Ga nog een stapje verder en presenteer jezelf of je onderneming met een video. Prachtig voor op je homepage! Custom video’s worden verzorgd in samenwerking met Stories To Tell.

Samenwerking

Afhankelijk van de grootte van het project werk ik voor de volgende services samen met partner-ZZP-ers: Fotografie, Linda Beelen Fotografie | Video, Stories To Tell | SEO | Copywriting

Toe aan een nieuwe website?
Laat het mij weten!