Warenburg Media Webdesign, grafisch ontwerp, wordpress onderhoud en logo ontwerp regio weert, roermond, eindhoven


Website beheer en WordPress onderhoud in Weert en omstreken

Website beheer

Laat dàt maar aan mij over!

 
Het geeft een veilig gevoel om de complexe dingen over te laten aan iemand die dat met zijn hart en hoofd doet.

Totale controle

Besteed je door tijdgebrek of andere redenen het beheer van je online project liever uit? Geeft het een veilig gevoel om je website aan iemand met de juiste know-how over te laten? Warenburg neemt de controle over en legt zich toe op het onderhoud van, en de verantwoordelijkheid voor je website.

WordPress

Heb of wil je een WordPress website die je zelf kan beheren? Dan is het wel belangrijk dat je systeem up to date blijft! Warenburg verzorgt al je periodieke systeem, plugin en theme updates voor een vast bedrag per jaar. Informeer naar de mogelijkheden voor jouw website.

Meer informatie over WordPress systeembeheer >

Magento

Magento is een super programma voor het opzetten en managen van je webwinkel. De leercurve kan echter wel hoog zijn. Heb je hierin hulp nodig of zoek je iemand de je winkel beheert of optimaliseert? Warenburg doet dat voor je!

Help!

Wil je zelf aan de slag maar je bent nog niet voldoende vetrouwd met het systeem? Je kunt bij Warenburg terecht voor persoonlijke begeleiding in het opzetten en onderhouden van je website of andere online project (denk aan nieuwsbrieven, opzet social media etc.). Ook lessen in Photoshop, Dreamweaver en andere designsoftware zijn mogelijk.

Ik sta open voor alle mogelijke digitale vraaagstukken en help je graag!

Je wil graag hulp met je website?
Ik sta voor je klaar!