WordPress onderhoud en beheer in Weert

WordPress systeembeheer

Voor jou geen omkijken meer!

UPDATEN IS BELANGRIJK!

WordPress is een opensource CMS systeem. Dat wil zeggen dat de code voor iedereen te zien is en dat iedereen kan bijdragen aan het systeem door middel van thema’s en plugins. Om Wordress, plugins en thema’s te verbeteren en veilig te houden zijn er regelmatig updates. Het is belangrijk dat deze updates geïnstalleerd worden.

Vind je dat riskant of heb je er geen tijd voor? Laat het over aan Warenburg Media!

Wat doen we?

Volledig systeembeheer

Je website is in veilige handen; Warenburg Media verzorgt het totale systeembeheer van WordPress inclusief WordPress updates, plugin updates* en thema updates*

(* Voor zover mogelijk gemaakt door de ontwikkelaars van betreffende plugins en/of thema’s)

Het updaten van WordPress, plugins en thema’s kan echter soms problemen geven; daarom is het nodig altijd een backup te maken van de complete website. Voor veel consumenten, zzp’ers en bedrijven is het vaak lastig om dit uit te voeren, zeker wanneer er de nodige expertise gevraagd wordt. Warenburg Media kan je helpen!

Backups, backups, backups

Backup-beheer is in handen van Warenburg Media; mocht er een keer iets fout gaan dan is herstel altijd mogelijk! Backup-frequentie is afhankelijk van het type website, maar in elk geval voor elke update!

Trouble-shooting

Mocht er iets fout gaan als gevolg van een update dan ligt de verantwoordelijkheid om het op te lossen bij Warenburg Media. Daar heb je dus geen omkijken naar en geen bijkomende kosten!*

(* tenzij de noodzaak zich voordoet om aanvullende dan wel vervangende plugins te installeren; meestal zijn deze gratis maar in sommige gevallen zijn er kosten aan verbonden)

Aanvullende ondersteuning

Voor alle vragen met betrekking tot de website, domeinnaam, e-mailadressen en hosting kun je bij Warenburg Media terecht, per e-mail, telefoon of in een persoonlijk gesprek.

Wat kost het?

Een WordPress onderhoudscontract kost bij Warenburg Media slechts €149 exclusief btw per jaar.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of lees de volledige algemene voorwaarden voor een onderhoudscontract.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Wil je van deze dienst gebruik maken?
Neem gerust contact op!